Sandersvers slider biefstuk
24-05-2020-Sandersvers- 7
24-05-2020-Sandersvers- 7
previous arrow
next arrow

Wij kopen wij zoveel mogelijk in bij lokale leveranciers. Wij vinden dit belangrijk omdat we dan intensief contact kunnen onderhouden met de boeren. Hierdoor kunnen wij dagelijks de beste kwaliteit garanderen voor al onze producten.   

rundvlees

Ons rundvlees van het ras Blonde d’Aquitaine komt van de Twentse veehouder Peter Lutke Veldhuis. Aandacht en respect voor het dier staat voor onze veehouder centraal. De koeien en kalveren lopen het grootste gedeelte van het jaar in de weilanden rondom de boerderij. Maar ook steeds vaker grazen de koeien en kalveren in natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Na de geboorte blijven de kalveren bij hun moeder en krijgen ze moedermelk. Alle dieren verblijven in grote open stallen met veel frisse lucht.

De koeien en kalveren worden uitsluitend gevoed met kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke voeding. De koeien krijgen ook lijnzaad in hun voeding waardoor de vetzuren in het vlees goed in balans komen. Dit zorgt ervoor dat het vlees heel mals is.

 Rust, ruimte en een goed voedingsschema zorgen voor een groter welzijn van de dieren. Dat proeft u ook terug in ons vlees. Ons rundvlees van het ras Blonde d’Aquitaine heeft een laag vetpercentage en is licht verteerbaar. Ook bevat het vlees veel vitamine B en D en kwalitatief hoogwaardige eiwitten en mineralen, zoals ijzer en zink. Ons vlees is niet alleen een gezonde keuze, maar ook makkelijk te bereiden.

varkensvlees

Ons varkensvlees kopen wij bij kleinschalige boeren. Omdat onze varkens van kleinschalige boerderijen komen ervaren ze minder stress. Dit zorgt ervoor dat het vlees supermals is. Wij benen onze varkens zelf uit en versnijden het tot hele mooie stukken vlees. Omdat wij zelf onze varkens inkopen en versnijden kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

In onze slagerij maken wij elke dag mooie en lekkere producten. Wij kunnen u de beste kwaliteit leveren omdat wij elke dag met veel passie en aandacht werken. Wij nemen in onze eigen keuken alle tijd voor al onze producten zodat de smaak en kwaliteit volledig te zijn recht komt. Zo laten wij bijvoorbeeld onze spareribs minimaal 36 uur in de marinade rusten en pellen wij zelf kilo’s verse knoflook voor onze eigengemaakte knoflooksaus. Hierdoor kunt u elke dag bij ons terecht voor de lekkerste producten!