Overons

Ambachtelijk vers én voordelig

Verse ambachtelijke kwaliteit die betaalbaar is voor iedereen. Met deze ambitie zijn wij in 2013 Sandersvers gestart. Wij willen iedereen laten genieten van een dagverse maaltijd waar met veel passie en respect aan is gewerkt.

Wij kopen al onze producten zoveel mogelijk lokaal in. Deze worden in onze eigen slagerij op ambachtelijke wijze bereid. Wij streven naar de beste kwaliteit voor al onze producten. In onze keuken maken wij al onze vlees- en vleeswarenspecialiteiten zelf. Zoals de op De nationale Slagers Vakwedstrijd 2019-2020 met goud bekroonde rosbief, grilworst, gebraden rollade en runder salami.

In onze worstenmakerij worden onze ambachtelijke worstenspecialiteiten gemaakt. Wij zijn dan ook trots dat onze rookworst met goud bekroond is op De nationale Slagers Vakwedstrijd 2019-2020.

Naast vleesproducten maken wij ook huisgemaakte maaltijden, hapjes, vers belegde broodjes, rauwkosten en sauzen, zoals onze eigen knoflooksaus.

Voor ons geldt dat aandacht voor het product en versheid de belangrijkste elementen zijn om het beste resultaat te verkrijgen. Lekkere en gezonde maaltijden met seizoengebonden ingrediënten. Al onze maaltijden worden elke dag versbereid. Wij gebruiken geen extra toevoegingen om onze verse gerechten langer houdbaar te maken en dat proef je!

Kom snel naar onze winkel of kijk op onze webshop. Ons enthousiaste team staat iedere dag voor u klaar!